Contacteer ons

Contact Persoon : ZHANG

Telefoonnummer : 86-18137338517

WhatsApp : +8618137338517

Free call

Voorbereidingsprocessen van TZM-Legering

September 19, 2022

Laatste bedrijfscasus over Voorbereidingsprocessen van TZM-Legering

TZM-de legering (molybdeen-zirconium-titanium legering) is één van gemeenschappelijke superalloys in op molybdeen-gebaseerde legeringen. TZM-de legering heeft de kenmerken van hoog smeltpunt, elastische modulus met hoge weerstand, hoge, lage dampdruk, goed elektrogeleidingsvermogen en warmtegeleidingsvermogen, sterke corrosieweerstand, goede mechanische eigenschappen op hoge temperatuur, enz., en heeft een brede waaier van toepassingen op vele gebieden. Zijn gemeenschappelijke voorbereidingsmethodes omvatten van het boogafgietsel en poeder metallurgie.

De boog die en het gieten methode hoofdzakelijk gebruik vormt smeltend en gietend zuiver molybdeenmateriaal een boog, en voegt een bepaalde hoeveelheid legeringselementen zoals toe Ti en Zr volgens het gewichtspercentage, en keurt dan de conventionele het gieten methode goed om TZM-legeringsproducten te verkrijgen smelt. De methode van de poedermetallurgie is de het meest meestal gebruikte voorbereidingsmethode die, hoofdzakelijk high-purity molybdeenpoeder, TiH2-poeder, ZrH2-poeder, grafietpoeder gebruikt, en hen mengt uniform in aandeel, zich door koude isostatic te drukken vormt, en dan bij op hoge temperatuur sintert TZM-spaties te verkrijgen. Nadat de staaf bij op hoge temperatuur wordt gesmeed, warmgewalst bij middelgrote temperatuur, onthard en opgepoetst, kan gebeëindigde TZM worden verkregen.

Onder hen, TZM-hebben worden vervaardigd de legeringsproducten door het proces van de poedermetallurgie stabiele chemische samenstelling en goede mechanisch en fysische eigenschappen die. Voorts kan het gebruiken van deze methode de gebruiksproductiekostenmateriaal besparen op grote schaal, de productiecyclus verkorten, energieverbruik, de dubbele productiecapaciteit en de opbrengst verminderen, zeer de voorbereidingskosten van TZM-legeringsproducten drukken, en verder hun kostenprestaties verbeteren.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in