JINXING MATECH CO LTD

Het BETOVEREN van MATECH is een deskundige leverancier op de metaaloplossing. Vooral op de producten zoals Wolframlegering, Wolframkoper, Titanium, Zirconium, Vanadium, Hafnium, Sputterend doel, Nobel-metaal enz.,

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Importeur, Exporteur, Verkoper, Andere
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten
Merken: HET BETOVEREN VAN METAAL
Aantal werknemers: 10~25
Jaarlijkse omzet: 5,000,000-10,000,000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 50% - 60%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

China JINXING MATECH CO LTD Bedrijfsprofiel 0China JINXING MATECH CO LTD Bedrijfsprofiel 1

Het BETOVEREN van MATECH is een onderzoek en de ontwikkeling, de productie, de verwerking en de verkoop van geïntegreerd, uitvoerig vuurvast metaal, edel metaal materiële manufacturer.JINXING MATECH zijn een deskundige leverancier op de metaaloplossing. Vooral op de producten zoals Wolfram, Wolframkoper, Titanium, Zirconium, Vanadium, Hafnium, Sputterend die Doel, de legering van de Nikkelbasis, de legeringen enz. van de Kobaltbasis, productenkwaliteit volgens ASTM wordt geleverd, ASME, AMS, mil, ISO, DIN en ENGELSE Norm dat hoofdzakelijk in Halfgeleider, Petrochemische stof, Solor, de Medische, Ruimtevaart, Militaire industrieën gebruikten.

Tot dusver heeft het BETOVEREN van MATECH meer dan 50 klanten van landen in wij hoofdzakelijk levert aan de Markt zoals Canada, Zweden, Italië, Denemarken, India, Nieuw Zeeland, Mexico, Zuid-Korea, het zand van Netherland, van Australië, van India en van Zuidoost-Azië coutries veel andere landen en gebieden door betrouwbare kwaliteiten, professionele dienst en rendabele tarifering aangetrokken. BETOVEREND de productie en de inspectiemateriaal van MATECH omvat de Hydraulische pers van 100tons, 20 ton van Automatiseringscontroles de Pers, Vacuümdruk het Sinteren Oven, elektro-Vonkt de machine van de draadbesnoeiing, de Mixer van het poedermetaal, Korrelingstrommel, Waterstof Sinterende Oven, Rochwell en Brinell-de hardheidsmeters, de analisator etc… die van Metallocope, van de koolstof en van de zuurstof MATECH BETOVEREN hebben het gebied van de 8.000 vierkante metersbouw evenals twee workshops, BETOVEREND MATECH-mensen houd verbeterend productenkwaliteit en inspecteer de dichtheid, de hardheid en de samenstelling van geëindigd - de producten strikt, die elk product verzekert voldoet aan de eisen van klanten.

 

Technologieproces

De sterke productiemogelijkheden samen met een volledig laboratorium van R&D en van de test geven ons de capaciteit al proces van, inspectie, verpakking en levering grondstoffen volledig om te controleren die voorbereidingen treffen vervaardigen.

Ons succes wordt voortgebouwd op al lang bestaande klantrelaties, de kwaliteit van onze sputterende doelstellingen en het niveau van de technische en logistische diensten en gevoeligheid aan economische, politieke en milieukwesties. Binnen onze organisatie, dagen wij voortdurend onze eigen prestaties uit.

Elk van onze leden van het kern technische team hebben meer dan 10 jaar beroepservaring van zowel R&D als hoog volume productie. Ons zakelijke bewerkingen en logistiekteam wordt bemand met ervaren beroeps om vriendschappelijke en geschikte steun en de diensten aan onze klanten te verlenen.

 

Kwaliteitsborging

De speciale Metalenvervaardiging is een ISO 9001: 2015 geaccrediteerd bedrijf. Onze houding tegenover kwaliteitsborging betekent wij voortdurend ernaar streven om ons bedrijf te verbeteren en te verzekeren wij volgens de hoogste mogelijke normen werken.

De kwaliteit is een groot deel van elke dag bij Speciale Metalenvervaardiging. Elke dienst die wij heeft zijn eigen team van deskundigen hebben aangeboden, die alles wij ervoor zorgen aanbieden binnen de normen naleeft die wij hebben bepaald.

Geschiedenis

Gevestigd in 2013, zijn de ervaren metaaltechnici en de verkopers belangrijkst lid van het bedrijf. Ons bedrijf vestigde Xinxiang Betoverend Co., Ltd in 2013, hoofdzakelijk belast met de verwerking, de productie en de verkoop van metaalproducten zoals wolfram, molybdeen, koperwolfram, edel metaalproducten en metaal sputterende doelstellingen. Het betoveren van matech Co Ltd werd gevestigd in 2018, hoofdzakelijk bezet in de productie en de verkoop van titanium, zirconium, flens en beschermende producten

Dienst

Wij verlenen one-stop dienst voor metaalproducten met betrouwbare kwaliteit. Wij kunnen steekproeven verstrekken om kwaliteit te bevestigen.

De producten gaan de kwaliteitstest van de Norm van ASTM over en AMS-

Voordelen vooral op de de het Zirconium, het Wolfram, het Molybdeen, Legering van het Wolframkoper, de Zachte magnetische legering en Irdium-Producten

Ons Team
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in