Contacteer ons

Contact Persoon : ZHANG

Telefoonnummer : 86-18137338517

WhatsApp : +8618137338517

Free call

Basiskennis over Gecementeerde Carbideproducten

August 30, 2022

Laatste bedrijfscasus over Basiskennis over Gecementeerde Carbideproducten

1. Soort

Volgens de belangrijkste chemische samenstelling, kan het in wolfram op carbide-gebaseerd gecementeerd carbide en koolstof (nitride) titanium (TiCN) worden verdeeld - gebaseerd gecementeerd carbide. Omvatten de wolfram op carbide-gebaseerde gecementeerde carbide wolfram-kobalt (YG), wolfram-kobalt-titanium (YT), en zeldzame carbide (YW), die hun eigen voordelen en nadelen hebben. De belangrijkste onderdelen zijn wolframcarbide (WC) en titaniumcarbide. (Tic), tantaliumcarbide (TaC), niobium (NBC-) carbide, enz. De algemeen gebruikte metaalfase plakkend is Co.-Koolstof (nitride) op titanium-gebaseerd gecementeerd carbide is een gecementeerd carbide met Tic als belangrijkst onderdeel (sommigen hebben andere carbide of nitriden toegevoegd). De algemeen gebruikte metaalfasen plakkend zijn Mo en Ni.

2. Eigenschappen

De gecementeerde carbideproducten worden hoofdzakelijk gemaakt van carbide met hoog hardheid en smeltpunt (genoemd harde fase) en metaalbindmiddel (genoemd fase plakkend) door de methode van de poedermetallurgie, en zijn hardheid is zeer hoog. En zijn hardheidswaarde (gewoonlijk 89-93HRA) zal met de aard, de hoeveelheid, de deeltjesgrootte en de inhoud van de metaalfase plakkend van het carbide, en over het algemeen de dalingen met de verhoging van de inhoud van de metaalfase plakkend veranderen. Bovendien zijn de flexural sterkte en de hardheid van gecementeerd carbide ook hoog (gewoonlijk 900-1500MPa). In tegenstelling tot hardheid, hoger de de faseinhoud van het metaalbindmiddel, hoger de flexural sterkte.

3. Toepassing

De carbideproducten worden vaak gebruikt zoals het snijden hulpmiddelen om gietijzer, non-ferrometalen en niet-metalen materialen machinaal te bewerken, en zijn geschikt om sommige speciaal hard gietijzer, staal, hittebestendige legeringen, titaniumlegeringen en slijtvaste isolerende materialen machinaal te bewerken.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in