Contacteer ons

Contact Persoon : ZHANG

Telefoonnummer : 86-18137338517

WhatsApp : +8618137338517

Free call

Wat Metaal het Solderen is

August 1, 2022

Laatste bedrijfscasus over Wat Metaal het Solderen is

Het solderen is een methode van solid-phase en vloeibaar-faselassen. Het gebruikt hoofdzakelijk een metaal met een lager smeltpunt als solderend materiaal. Na het verwarmen, wordt het solderende materiaal gesmolten, en dan wordt het solderende materiaal geïntroduceerd in het hiaat tussen de contactoppervlakten van de natte verbinding de oppervlakte van het metaal gesoldeerde materiaal, dat de vloeibare en stevige fasen aan elkaar kan diffuus maken om een gesoldeerde verbinding te vormen.

1. De voordelen om het solderen te gebruiken

Het solderen kan veelvoudige lassennaden voltooien tegelijkertijd, zijn de verbindingen mooi en keurig, zijn de vereiste uitrusting en de grondstoffen eenvoudige, misvormingsweerstand, klein effect op de prestaties van lassenmaterialen en lage kosten.

2. Classificatie van het solderen

(1) volgens de verschillende smeltpunten van het soldeersel, is het solderen verdeeld in twee categorieën: het zachte solderen en hard het solderen. (Brazilië is het vullermetaal dat de gesoldeerde verbinding vormt en uitstekende chemische en mechanische eigenschappen. vereist)

(2) het solderen kan worden verdeeld in: vlam het solderen, inductie het solderen, oven het solderen en weerstand het solderen volgens verschillende hittebronnen of verwarmingsmethoden.

3. Toepassing van het solderen

Het solderen wordt vaak gebruikt als belangrijke lassenmethode voor de vervaardiging van carbide scherpe hulpmiddelen, boringsbeetjes, elektronische vacuümapparaten, buizen en diverse containers. En het kan ook voor lassenkoolstofstaal, roestvrij staal, legering op hoge temperatuur, aluminium, koper en andere metaalmaterialen worden gebruikt, en het is ook zeer geschikt voor precisie, micro en complexe gelaste constructies. Ons bedrijf kan een reeks producten van de wolframlegering als etc. het solderen van hulpmiddelen, zoals de legering van het wolframkoper, de legering van het wolframmolybdeen, staaf van de wolfram de zware legering verstrekken.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in