Contacteer ons

Contact Persoon : ZHANG

Telefoonnummer : 86-18137338517

WhatsApp : +8618137338517

Free call

Te overwegen factoren wanneer het Kiezen van Hulpmiddeldeklagen

July 26, 2022

Laatste bedrijfscasus over Te overwegen factoren wanneer het Kiezen van Hulpmiddeldeklagen

De deklagen spelen een belangrijke rol in scherpe verrichtingen, en als een ongepaste deklaag wordt gekozen, kan het in het lager hulpmiddelleven dan een niet bekleed hulpmiddel, en soms zelfs nog meer resulteren die problemen machinaal bewerken. Momenteel, kunnen wij PVD-deklaag, CVD-deklaag en samengestelde deklaag kiezen van afwisselend het met een laag bedekken van PVD en CVD. Maar wat de kenmerken zouden moeten worden gemeten en worden geselecteerd is een probleem wij moeten besteden aandacht aan.

Hebben hoofdzakelijk de volgende vier kenmerken:

1. Hardheid

De hoge die oppervlaktehardheid door de deklaag wordt bewerkstelligd is één van de beste manieren om het hulpmiddelleven te verhogen. Bijvoorbeeld, TiCN-is de deklaag (verhoogde koolstofinhoud) 33% harder dan Tindeklaag.

2. Slijtageweerstand

De schuringsweerstand verwijst naar de capaciteit van een deklaag om zich tegen schuring te verzetten. Tijdens het productieproces, kan de snijkant van het hulpmiddel afgebroken of botte toe te schrijven aan diverse factoren zijn. Beter de slijtageweerstand, langer het hulpmiddelleven.

3. Oppervlaktezachtheid

Hulp van een vermindert de fijn vlotte of regelmatig-geweven deklaagoppervlakte scherpe hitte en laat dat het hulpmiddel toe worden machinaal bewerkt bij hogere scherpe snelheden, die fusielassen op hoge temperatuur met het machinaal bewerkte materiaal kunnen verder vermijden, daardoor verbeterend de kwaliteit van het metaalmateriaal.

4. Anti-adhesie

De anti-stokeigenschappen van de deklaag verhinderen of verlichten chemische reacties die tussen het hulpmiddel en het materiaal die, werkstukmateriaal verhinderen op het hulpmiddel te deponeren machinaal worden bewerkt.

Ons bedrijf veroorzaakt een verscheidenheid van metaal sputterende doelstellingen die deze deklagen van uitstekende kwaliteit, zoals de sputterende doelstellingen van het titaniumaluminium, nikkel sputterende doelstellingen, en chromium sputterende doelstellingen kunnen veroorzaken. De selectie van de sputterende doelstellingen van uitstekende kwaliteit heeft ook grote voordelen op de prestaties van de deklaag.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in