De machinaal bewerkte Zware Schacht 95WNiFe van de Wolframlegering met Hoge Hardheid

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: JINXING
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: WNiFe - de Zware Schacht van de Wolframlegering
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Triplexgevallen
Levertijd: 15-20 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T, D/P, Western Union
Levering vermogen: 2000 kg per maand

Gedetailleerde informatie

Productnaam: De zware Schacht van de Wolframlegering Type: WNiFe
Dichtheid: 16,0-18,5 g/cc Zuiverheid: >=95%W
Treksterkte: 780-1400 MPa Verlenging: <8>
Norm: ASTM B777-2010 Toepassingen: machinaal bewerkte delen
Hoog licht:

De zware Schacht van de Wolframlegering

,

95WNiFe de Schacht van de wolframlegering

,

De machinaal bewerkte Zware Schacht van de Wolframlegering

Productomschrijving

De machinaal bewerkte Schacht van de het Wolframlegering van 95WNiFe Zware met Hoge Hardheid

De zware Schacht van de Wolframlegering is gewoonlijk samengesteld uit wolfram-nikkel ijzer, wolfram-nikkel koper of zelfs wolfram-nikkel koperijzer. Bovendien worden het cadmium, het molybdeen en andere metalen toegevoegd. Het kan in om het even welke vorm worden gemaakt. De hoge de legeringsbuis van het ernstwolfram is een soort de materiële en militaire producten van de stralingsbeveiliging. Zoals jachtgeweren, jachtgeweren, raketten, pantser-doordringende kogels, de hulpmiddelen van de olieboring, enz.

 

Wat is de Zware Schacht van de Wolframlegering?

  1. De buis van de wolframlegering heeft de voordelen van hoogte - dichtheid (hoger dan 60% van lood), goede mechanische sterkte, kleine thermische uitbreiding, goede corrosieweerstand, de hoge capaciteit van de stralingsabsorptie (hoger dan lood), eenvoudige economische cyclus, aandeel met hoge weerstand, hoog, en geschikt voor stralingsbeveiliging. De hoge de legeringsbuizen van het soortelijk gewichtwolfram verstrekken dezelfde capaciteit van de stralingsbeveiliging zoals lood, terwijl het verminderen van het volume en de dikte van de beveiligingscontainer.

  2. Vergeleken met lood en verarmd uranium, heeft de wolframlegering de voordelen om niet-toxisch en pollution-free te zijn. De hoog-specifieke de legeringsbuizen worden van het gewichtswolfram hoofdzakelijk gebruikt voor de bescherming van geneeskundeflessen en spuiten.

  3. De gebieden van de wolframlegering kunnen als deel van geprefabriceerd puin worden gebruikt. De geprefabriceerde fragmenten zijn geprefabriceerde fragmenten van verschillende vormen en kwaliteiten, zoals geprefabriceerde die staalbal, staalpijl, staalpijl, de bal van de wolframlegering, wolframkolom, enz., in een groep geprefabriceerde fragmenten, opgezet op de buitenoppervlakte of binnenoppervlakte van de granaat wordt gecombineerd. Het puin van de explosie van deze geprefabriceerde shells en granaten leidt tot een natuurlijk puingebied.

Zwaar de Schachtbeeld van de Wolframlegering:
De machinaal bewerkte Zware Schacht 95WNiFe van de Wolframlegering met Hoge Hardheid 0De machinaal bewerkte Zware Schacht 95WNiFe van de Wolframlegering met Hoge Hardheid 1

Toepassing van de Zware Schacht van de Wolframlegering

Een ander kenmerk van hoge de legeringstrapas van het soortelijk gewichtwolfram in gebruik is dat het hoger is dan andere materialen. In machines, schepen, vliegtuigen en andere plaatsen is waar het tegengewicht maar het volume wordt vereist vrij klein, is de hoge legering van het soortelijk gewichtwolfram het het best aangewezen materiaal! Daarom worden de trapassen van de wolframlegering wijd gebruikt in sommige krachtige motoren, zoals raceauto's, het rennen boten, schepen, auto's, enz.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn