Zware die de Legeringsschacht van het hoge Prestatieswolfram in Vliegtuigen Shocker 90WNiFe wordt gebruikt

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: JINXING
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: WNiFe - Schacht van de Wolfram de Zware Legering
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 kg
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Triplexgevallen
Levertijd: 15-20 dagen
Betalingscondities: L/C, T/T, D/P, Western Union
Levering vermogen: 2000 kg per maand

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Schacht van de wolfram de Zware Legering Type: 90WNiFe
Dichtheid: 16.7-18.5 g/cc Zuiverheid: >=90% W
Treksterkte: 760-1400 MPa Verlenging: <10>
Norm: ASTM B777-2010 Toepassingen: vliegtuigen shocker
Hoog licht:

Zware de Legeringsschacht van het hoge Prestatieswolfram

,

90WNiFe Schacht van de wolfram de Zware Legering

,

De Schacht van de wolframlegering voor vliegtuigen shocker

Productomschrijving

Zware die de Legeringsschacht van het hoge Prestatieswolfram in Vliegtuigen 90WNiFe wordt gebruikt

Schacht van de wolfram is de Zware Legering gewoonlijk samengesteld uit wolfram-nikkel ijzer of wolfram-nikkel koper of zelfs wolfram-nikkel koperijzer. Sommige metalen, zoals cadmium en molybdeen, werden ook toegevoegd. Het kan in diverse vormen worden gemaakt. De hoog-specifieke de legeringsbuizen worden van het ernstwolfram gewoonlijk gebruikt om kernstralingsbeveiliging en militaire producten te vervaardigen. Bijvoorbeeld, worden zij gebruikt zoals compenseren voor jachtgeweren, de jachtmateriaal, raketten, pantser-doordringende bommen, olie-borende compenseren, enz.

Toepassing van Schacht van de Wolfram de Zware Legering

  • Een ander kenmerk van hoge de legeringstrapas van het soortelijk gewichtwolfram in gebruik is dat het hoger is dan andere materialen, in machines, schepen, vliegtuigen en andere plaatsen die tegengewicht maar vrij kleine volumevereisten vergen, is de hoge legering van het soortelijk gewichtwolfram het het best aangewezen materiaal! Daarom wordt de trapas van de wolframlegering wijd gebruikt in sommige krachtige motoren, zoals: het rennen, het roeien, boten, auto's etc.
  • De Schachtbeeld van de wolfram Zwaar Legering:
  • Zware die de Legeringsschacht van het hoge Prestatieswolfram in Vliegtuigen Shocker 90WNiFe wordt gebruikt 0Zware die de Legeringsschacht van het hoge Prestatieswolfram in Vliegtuigen Shocker 90WNiFe wordt gebruikt 1

Wat is Schacht van de Wolfram de Zware Legering?

  1. wegens de hoge van de de legeringsbuis van het soortelijk gewichtwolfram vastgestelde hoogte - de dichtheid (dichtheid 60% hoger dan lood), de goede mechanische sterkte en de lage thermische uitbreiding, de goede corrosieweerstand, de hoge capaciteit van de stralingsabsorptie (hoger dan lood), de eenvoudige economische cyclus en met hoge weerstand daarin zijn een materiaal geschikt om stralingsbeveiliging te maken. De hoge de legeringsbuis van het soortelijk gewichtwolfram kan dezelfde capaciteit van de stralingsbeveiliging verstrekken zoals lood, terwijl het verminderen van het volume en de dikte van de beveiligingscontainer. Vergeleken met lood en verarmd uranium, heeft de wolframlegering ook de voordelen van niet-toxisch en non-polluting. De hoge de legeringsbuis wordt van het soortelijk gewichtwolfram hoofdzakelijk gebruikt voor het schild van de geneeskundefles en spuitschild.
  2. De ballen van de wolframlegering kunnen als delen voor geprefabriceerde fragmenten worden gebruikt. Na het voorbewerken, worden de geprefabriceerde fragmenten van pre-ontworpen vorm en kwaliteit, zoals staalbal, staalpijl, de bal van de wolframlegering en wolframkolom, gemaakt in een reeks geprefabriceerde fragmenten, die op de buitenoppervlakte of de binnenoppervlakte van granaten geïnstalleerd zijn. Deze geprefabriceerde projectile fragmenten en granaatfragmenten vormen een natuurlijk fragmentatiegebied.
  3. wegens de consistentie van de kenmerken van de vluchtweerstand van geprefabriceerde granaatscherf, is het dodende effect van granatenreeks in het kader van geprefabriceerde granaatscherf vrij dicht, en een volledige bom zal de dodelijkheid grotendeels verhogen. Dodelijkheid. Bovendien worden de ballen van de wolframlegering meer en meer gebruikt als wolframvistuig omdat zij milieuvriendelijk en loodvrij zijn.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn